Monitoring

Comments

3 comments

  • Avatar
    Curtis Community Moderator

    Hello Gerard Marquez

    Thank you for your contribution to the Tigo Community!

    The Support Team is the best resource to contact, as each system can have very specific issues (based upon design, etc). I see that you have been in contact with them, but I don't see that this topic has been discussed. 

    However, the flow animation on your system appears to be headed in the correct direction. If you are seeing differently on your app or portal, please reply to the open ticket and provide information to the Engineer that is handling the case. They will work at resolving this issue for you. 

    Thank you for your patience with this process. 

    0
  • Avatar
    Gerard Marquez
    Early Adopter

    Nope it's backwards. It was working fine a week ago. Positive power on the Wattnode Meter s/b power coming from the grid. Negative reading on the Wattnode meter s/b power to the grid. Note: there are two inverters on this system. The solar edge inverter is not showing power because it was needs to be added to the system again. Refer to ID #262630. The Power Flow function keeps going south. The solar power flow stopped a month ago. I looked at Power Flow last night and the power flow shows power going to the grid.

    0
  • Avatar
    Curtis Community Moderator

    Hello Gerard Marquez

    Thank you for your reply and for supplying your open ticket number. 

    I have added your observations to the ticket and notified the Engineer about the issue. They will be in contact, soon. 

    In the meantime, we greatly appreciate your patience with this process. 

    0

Please sign in to leave a comment.