Aug 9 2023 TIGO System Down?

Kommentare

10 Kommentare

  • Avatar
    Archie Roboostoff Community Moderator
    Early Adopter

    We had a data processing issue that caused a few systems to be delayed in how production data was displayed. Rest assured all production data is cached and not lost. If the issue is still happening let us know and we can take a look. You can also check the infrastructure status here.

    0
  • Avatar
    Steven Whitaker

    Account 77161; lost my system graphics again overnight; same as yesterday.  Not displaying; Aug 10, 2023; 0954 Central Std. Time.

    0
  • Avatar
    Curtis Community Moderator
    Early Adopter

    Hello Steven Whitaker

    Thank you for your reply and patience. 

    Have you deleted your browser cache recently? An internet browser can retain information from the previous build, causing the new changes to be blocked or slowed down. Try deleting your browser cache and then restart the application. 

    If you have done this (and still continue to experience these issues), please reply to the ticket that you have open with the Support Team and they will continue to assist. 

    0
  • Avatar
    Steven Whitaker

    77161;  Aug 10, 2023;   12:15 PM CST.

    I just completed deleting my "All Time" browser cache, then shut down all sessions, and rebooted my laptop.  TIGO still does not show my solar data.

    0
  • Avatar
    Jeff Woodard

    Same problem here. It hasn’t been working since some time yesterday. App and browser not working.
    Cleared cache different browser the usual no help.

    0
  • Avatar
    Curtis Community Moderator
    Early Adopter

    Hello Steven and Jeff, 

    I'm sorry to here that you are still experiencing issues. 

    Steven Whitaker: I have made notes to your ticket and the engineers at Tigo will be looking into it, shortly. 

    Jeff Woodard: I have opened up a ticket for you. An engineer will be in contact soon. 

    Thank you both for your continuing patience with this issue, while our staff seeks out a resolution for this issue.

    0
  • Avatar
    Mark Holbrook

    This is the 3rd morning in a row in which I'm not seeing production values, either online or on my app. I have cleared my cache and no change. Later in the afternoon I have been able to see production.

    0
  • Avatar
    Curtis Community Moderator
    Early Adopter

    Good news for all who are on this thread!

    It looks like the Web Engineers at Tigo have corrected the issue and all of the accounts are now functioning as expected. Please allow 2 days (over the weekend) to see if there are any further anomalies. If you see something, please reply to your open support ticket(s), so that the Tigo Support Team can track any further issues. 

    Have a great weekend!

    0
  • Avatar
    Steven Whitaker

    77161   Fri 8-11-2023 at 5:10 PM CST

    Not all functions are back.  The icon that shows how much generation at the moment has not worked for several days, and it

    is not working now.   And the "System View" does not seem to be accurate.
     
    Best regards, Steve
    Steven D. Whitaker, CRM, IGP
    0
  • Avatar
    Curtis Community Moderator
    Early Adopter

    Hello Steven Whitaker

    Thank you for making us aware of the issue. 

    I have reopened your ticket and the Engineer you've been working with will be in contact, soon. In the meantime, we greatly appreciate your patience with this process. 

    0

Bitte melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen.